Markedsføring

Fra tid til anden har vi særlige gode tilbud, vi gerne vil dele med og oplyse dig om. Dog vil du aldrig opleve, at der vil komme nyhedsbreve flere gange om ugen eller måneden. 

I det efterfølgende vil du kunne læse mere om, hvad dit skriftlige samtykke betyder i forhold til markedsføringen hos Hov Marine & Autocenter.

SAMTYKKERKLÆRING VEDRØRENDE MARKEDSFØRINGSMATERIALE

Ved min afkrydsning og underskrift nedenfor giver jeg samtykke til, at Hov Marine & Autocenter ApS må sende mig markedsføringsmateriale. Samtidig bekræfter jeg, at jeg har læst Persondatapolitikken omkring virksomhedens brug af mine afgivne oplysninger.

(sæt kryds)

  • Ja tak, virksomheden må behandle mine oplysninger og sende mig markedsføringsmateriale omkring biler, reparationer, tilbehør m.v. herunder
  • Påmindelser om værkstedsbesøg, servicemeddelelser m.v. herunder indkaldelse til dæk- eller hjulskifte, obligatoriske eller lovpligtige eftersyn m.v.
  • Særlige tilbud til min bil, herunder om rustbeskyttelse, klargøring til syn, vask eller anden pleje.
  • Særlige tilbud på tilbehør, reservedele eller service til min bil.
  • Særlige tilbud fra virksomhedens samarbejdspartnere, f.eks. forsikringsselskaber, vejhjælp, medlemsskaber eller lignende.
  • Tilbud på nye eller brugte biler direkte fra virksomheden.
  • Invitationer til arrangementer i form af åbent hus eller messer.
  • Nyhedsbrevet med markedsføring om ovenstående.
  • Indsamle, lagre og behandle oplysninger og informationer fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails m.v. samt om den ageren, jeg eller andre brugere af mine enheder, har på den pågældende åbning (generelt set mekanismer, der er indlagt i meddelelser, og som kan se, hvor længe e-mails er åbne, hvilke emner, jeg klikker på m.v.)
  • Kontakte mig for at holde mine oplysninger ajourført.

Virksomheden må sende ovenstående (sæt venligst kryds)

Pr. sms/mms

Pr. e-mail.

Samtykket er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig fra sms- eller e-mails ved at sende en e-mail til virksomheden på info@hovmarineservice.dk med teksten "Afmeld sms // Afmeld e-mail".

Du kan til enhver til tilbagekalde dit samtykke, hvorefter du ikke længere vil modtage markedsføringsmateriale. Tilbagekaldelsen vil ikke få indflydelse på den behandling af dine oplysninger, der er sket forud for tilbagekaldelsen, ligesom virksomhedens fortsat kan og skal behandle dine persondata, såfremt der er hjemmel hertil i øvrigt i persondatapolitikken.

Udfyldes af kunden

Navn        

Adresse

E-mail

Mobilnummer

Dato

Underskrift