Om os

Hov Marine & Autocenter ApS er stiftet i 2016 af Mads & Palle B. Johansen og er i dag et veletableret værksted for biler & både, beliggende i Odder.

Vores vision er at drive et professionelt værksted, med fokus på høj service og moral. Hos os skal kunden opleve et tæt samarbejde og føle sig tryg, hele vejen igennem. Dette opnås blandt andet ved en god dialog, direkte med den berørte mekaniker.

Vi er medlem af Dansk Bilbranche Råd, hvilket giver dig som kunde en tryghed for at tingene er i orden. Ligeledes vægter vi miljø højt, både det interne og det eksterne.

Vores salgsemner bliver gennemgået fra A til Z på vores eget værksted og professionelt klargjort før salg. Dette gælder også emner i kommission.

 

Historie

I 2015 startede vi ud i lokaler på Møllemarken i Hov. Igennem Palle`s job som Havnefoged på Hou Lystbådehavn, kunne vi se der var et stort behov for service og reparation af både. Begge sønner var i bilbranchen og derfor var det oplagt at starte en kombineret virksomhed der kunne servicere begge brancher.

Lokalerne i Hov blev hurtigt for små, så vi rykkede ind i lokalerne på Aahavevej 9 i Odders industrikvarter. Ud over service af biler og både, sælgers der sæsonvarer til bådbranchen, dels fra lager og dels til levering fra dag til dag.

Værkstedet er i dag indrettet med de nyeste maskiner og udstyr, der kan løse enhver opgave på båden eller bilen.

 

Kik forbi Aahavevej, vi står altid klar med kaffen og en snak om dine behov.